Leuke apps ipad

Leuke apps ipad

Klik op de App Store app van uw iPad beginscherm. Kijk hieronder en je zult opties te zien voor:

Uitgelicht: Een lijst van de "Nieuwe en opmerkelijke" apps.

Top Charts: Een lijst van de meest populaire apps, die is verdeeld in Top Betaalde Apps en Top Gratis Apps (studenten opgelet!). Tik op "Toon Meer" om meer opties te zien.

Categorieën: Een lijst van Apps onderverdeeld in categorieën zoals nieuws, entertainment en spelletjes.

Updates
: Controleert of elke app die u hebt gedownload heeft een update.

Hoe installeer ik nou een grappige app op me ipad?

Omdat iedereen houdt van gratis spullen, zal ik een gratis app download voor iPad, als voorbeeld. Om direct te downloaden, gewoon op de knop met de tekst "GRATIS" en het zal veranderen in een groene knop die zegt "INSTALLEER APP" (voor apps die niet gratis zijn, op dezelfde toets zal een prijs tevoorschijn komen in plaats daarvan). Voor meer details over de app te zien, klikt u op het vakje klikken voor de app om naar een ander scherm te gaan met meer info. Als er een lezer reviews is, kunt u ze bekijken door te bladeren als je eenmaal op de detailpagina bent. U kunt ook ze hier downloaden door te klikken op de "GRATIS" (of de prijs) knop in de linkerbovenhoek.

Voor betaalde apps, kunt u gebruik maken van dezelfde account waarmee u ook betalingen doet in iTunes. Anders kunt u naar beneden scrollen naar de onderkant van de belangrijkste App Store pagina en klik op de knop Account en voert u uw credit card info.

Als je eenmaal beginnen met het downloaden, wordt u teruggebracht naar de iPad bureaublad en je zult een icoon van de door u gekozen app zie hieronder met een voortgangsbalk. Wacht tot het klaar is en dat is het!

Heb jij nog een leuke tip voor mijn website?

Je kunt nu gemakkelijk alle apps downloaden die je maar wilt gebruiken :)! Heb jij nog tips? Geef ze dan op: info@leerapp.nl